About

lenafoelsedagsfest

På denne side står der lidt om, hvem jeg er, og hvorfor jeg har fået den idé at skabe mig en blog.

Jeg hedder Lena Wandahl, og jeg er i skrivende stund 24 år gammel. Jeg har fødselsdag i december, hvilket sammen med julen gør december til en af mine absolut yndlingsmåneder.

Denne blog handler om lidt af hvert.

Primært handler den om mine oplevelser i tilværelsen, og hvordan jeg ser mode. Jeg har startet bloggen, fordi jeg synes, det er et medie fyldt med spændende muligheder, og jeg synes, det kunne være sjovt at dele holdninger og oplevelser med omverdenen, og læse jeres respons på det.

Jeg læser dansk på KUA med tilvalg i sprogpsykologi, og går og drømmer om at blive redaktør eller tekstforfatter en skønne dag (jah, man har vel lov til at drømme 😉 ), og derfor ser jeg også wavi som en god mulighed for at få lidt øvelse i at skrive en blog og holde mig opdateret på, hvilke tendenser der er oppe i tiden.

Bloggens navn har min dejlige kæreste (forlovede) fundet på. Og efter jeg kom mig over, at jeg synes det lyder lidt som navnet på det der shoppingcenter i Hundige eller en vejrstation, så synes jeg, det er lige mig. Det er godt, sjovt og et navn der er nemt at huske. En fin forkortelse af Wandahl’s View – (mode)verdenen set fra mit synspunkt.

God fornøjelse med wavi 🙂

This page is about who I am and why I got the idea to create a blog.

My name is Lena Wandahl, and I’m 24 years old. This blog is about a little of everything.

Mainly is it about my experiences in life and how I see fashion. I started the blog because I think it is a medium filled with exciting opportunities and I think it’s fun to share opinions and experiences with the world, and read your response.

I study Danish Language and Litterature at the University of Copenhagen with Language Psychology as my “major”. I dream of becoming an editor or writer someday (yeah well everybody is allowed to dream;)), and therefore I also see wavi as a good opportunity to get a little exercise in writing a blog and keeping me updated on the trends that are in vogue.

My fiancée came up with the name of the blog. And after I made peace with the fact, that I first thought of a weather station after I heard his proposal I think it’s just me. It’s fun and a name that is easy to remember. A fine abbreviation of Wandahl’s View – (fashion)world from my point of view.

Enjoy 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *