Apropos oscarkjoler

Mediarundigital.co.uk har lavet smukke illustrationer af oscarkjoler båret af kvindelige oscarvindere gennem tiden. Den ældste oscarkjoleillustration er fra 1929, og den nyeste er af Kate Blanchetts fine kjole fra dette års oscarshow.

Skærmbillede 2014-03-05 kl. 15.06.55 Skærmbillede 2014-03-05 kl. 15.07.17Fordi der har været så stor mediebevågenhed omkring illustrationerne, laver firmaet det til en plakat, som man kan købe på deres side.

Det er helt sikkert en plakat, som er på min ønskeliste 🙂

Mediarundigital.co.uk have made beautiful illustrations of Oscar gowns worn by female Oscar winners over the years. The oldest Oscar dress illustration is from 1929, and the latest is Kate Blanchett’s wonderful dress from this year’s Oscar show. There has been so much media attention around the illustrations, so the people behind it will turn it into a poster, which you can soon buy on their site. It’s certainly a poster that’s on my wish list!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *