11-årig designer indtager modeverdenen

Skærmbillede 2013-09-10 kl. 22.33.10Han hedder Moziah Bridges, og selvom han kun er 11 år, har han allerede opnået mere succes, end mange vil opleve på et helt liv.

Moziah er amerikaner, og som 9-årig besluttede han sig for at lave sine egne butterfly, fordi han ikke følte, at der fandtes nogen, som var seje nok til hans stil. Jeg har så meget respekt for denne kære dreng, som virkelig forstår sig på design i en alder af blot 11 år! Det er jo helt vildt.

Skærmbillede 2013-09-10 kl. 22.31.40

Selv udtaler han til vogue.com:

“I really liked to dress nice, I used to wear regular neckties and I wanted to kick it up a notch and start wearing bow ties because, well, bow ties are cool.”

Skærmbillede 2013-09-10 kl. 22.32.18

Han har planer om at studere på Parsons School of Design i New York, og han mener selv, at der er rimelig sandsynlighed for, at han kan komme ind, når tid er – “for han klarer sig allerede godt i 6. klasse” 🙂 Dét er da sødt. Jeg tør godt satse på, at Moe bliver optaget på sin drømmeuddannelse. Det er trods alt ikke mange 11-årige, der kan prale af allerede at have tjent over 170.000 kr. på sit firma.

Skærmbillede 2013-09-10 kl. 22.32.55

Derudover går han også meget op i, at andre børn har det godt, så han donerer en stor sum af sine tjente penge til velgørenhed for andre børn med vanskeligheder. Stipendiet “Go Mo Scholarship Bow Tie” hjælper udsatte børn til at kunne komme på sommerlejr.

“I used to see kids always playing in the street in the summertime and getting in trouble, so I thought it was a good idea, I wanted to give back to the community and support other kids like people support me and my business.” siger han til vogue.com.

Skærmbillede 2013-09-10 kl. 22.32.41Jeg holder allerede lidt af Moe og hans kæmpe talent. Han lærte at sy af sin bedstemor, og bedstefaren viste ham, hvordan han skulle binde sin butterfly. Moes helt er Ralph Lauren, og lur mig om ikke han nok også skal få lov til at møde Ralph en skønne dag.

You may have already heard of Moziah Bridges – the determined 11-year-old set up his bow tie business when he was just nine, and attracted fashion press around the world after he gave Fox News one of his first major interviews. But Moe is only beginning – he has plans for fashion domination. And, quite honestly, I don’t doubt him.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *