Opdatering

Skærmbillede 2013-09-09 kl. 18.08.41Det er efterhånden længe siden, jeg har været på bloggen. Det kommer lidt i perioder, hvornår jeg bruger tid på det. Men jeg tænkte, at jeg lige ville give jer en opdatering på, hvad der rør sig, siden jeg ikke har tjekket ind på det seneste.

Jeg er begyndt på et nyt semester, som mange af jer sikkert også er, og det betyder for mit vedkommende praktik. Jeg har været så fantastisk heldig at få en praktikplads hos Forlaget Samfundslitteratur, og der startede jeg i sidste uge. Det virker som et superskønt sted med masser af søde mennesker og sunde udfordringer, så det skal med garanti nok blive et rigtig godt semester.

Over sommeren har jeg arbejdet en masse, og så har jeg også haft behov for at koble helt af inden semesteret gik løs, så derfor har der ikke været så meget gang i bloggeriet.

Jeg lover, at der kommer et par indlæg de næste par dage 🙂

Just checking in

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *