10 tendenser

Efter hver modeuge bliver tidens tendenser for alvor afsløret for offentligheden, og det er ikke altid lige til at spotte, hvad der in, og hvad der ikke er. Som oftest synes jeg egentlig, at det er meget det samme, vi ser – dog med nogle små twists indimellem. Jeg har alligevel forsøgt at finde nogle af de overordnede tendenser, som har været at se på de forskellige modeuger. Lige nu er der modeuge i New York, og senere på ugen skydes showet igang i London, så lur mig om der ikke viser sig nogle lidt flere nye sager efterhånden som catwalken bliver indtaget i storbyerne. Indtil videre har jeg set dette rundt omkring 🙂

Klik på billedet for at komme til webshoppen.

LØS STRIK

Skærmbillede 2013-09-09 kl. 18.45.57

250 kr. fra Monki

En vamset hyggestrik kan man altid bruge. Og denne fra Monki virker til at kunne leve op til kriterierne.

DEN PRAKTISKE HVERDAGSTASKE

Skærmbillede 2013-09-09 kl. 19.03.24

8500 kr. fra Mulberry (… man har jo lov til at drømme… ehrm…)

Jeg ved ikke, om dette vidunder kræver megen introduktion. Men det er dejligt, at det igen er moderne med de lidt større, praktiske tasker i stedet for de små clutches. Man går nu stadig ikke forkert i byen med en clutch, men de må gerne være lidt større denne sæson, så der også er plads til mere en blot en mobiltelefon og en læbestift.

CELINE SOLBRILLER

Skærmbillede 2013-09-09 kl. 18.43.19

1800 kr. fra Forzieri

Selvom det er koldt, så kan solen stadig godt skinne, og vil man være rigtig med på moden, så er det et par Celine-solbriller, man skal investere i.

LET KJOLE

Skærmbillede 2013-09-09 kl. 19.00.12

399 kr. fra H&M

Det lette materiale hører ellers normalt forår og sommer til, men dette efterår kan man sagtens genbruge de lette sommerkjoler (især hvis de er i silke), og stadig være med på moden.

“SE MIG”-JAKKE

Skærmbillede 2013-09-09 kl. 18.28.16

349,95 kr. fra Vila

Jah, jeg vidste ikke, hvad jeg skulle kalde kategorien her. Jeg synes, det lader til, at det nogle gange bare handler om at have noget anderledes på, så man bliver set. Og denne jakke er et eksempel på det.

SPIDSE STILLETTER

Skærmbillede 2013-09-09 kl. 18.54.27

450 kr. fra Aldo

Firkantet, rund, chunky eller spids… Sidstnævnte er svaret! Nu skal stilletterne være spidse, og gerne høje og sexede, men hvis man bare gerne vil prøve tendensen af, så er disse nude-stilletter ikke et tosset bud. De forlænger stængerne, og de er så klassiske, at man kan bruge dem mange sæsoner fremover.

STATEMENT NEDERDEL

Skærmbillede 2013-09-09 kl. 18.23.48

129 kr. fra H&M

En nederdel med et særligt mønster, der er lige dig, er in nu. Denne nederdel minder en del om den “grafiske print tendens”, som vi har set i billedet så længe. Så genbrug tøjet fra forrige sæson eller køb en lidt billigere én af slagsen. Så snart man vover sig ud i lidt specielle print, risikerer man hurtig at blive træt af det, og så er det lidt træls, hvis man har brugt mange penge på det.

HVID OVERSIZE SKJORTE

Skærmbillede 2013-09-09 kl. 18.21.37

99 kr. fra H&M

Jeg er helt vild med, at tøjet gerne må have lidt mere plads i siderne nu. Så kan der rigtig være plads til flæskestegen og ris á la manden 😉 En hvid skjorte er god til mange lejligheder, så hvis man ikke ejer en, så er det nu, man skal slå til. Der er intet som en hvid skjorte, der kan passe til alt fra skolestart til julefrokost.

ALT FRA SAINT LAURENT

Skærmbillede 2013-09-09 kl. 18.56.51

12.000 kr. fra Saint Laurent

Jeg synes, der er så mange af de kendte ansigter, der har iklædt sig tøj fra Saint Laurent. Som om mærket i sig selv bare er = moden lige denne sæson. Saint Laurent er altså mærket, som bare holder uanset hvad dette efterår. Kappen på billedet er simpelthen så smuk, og den er i rent uld. Åh… hvis man dog bare var millionær 😉

BUKSER MED VIDDE

Skærmbillede 2013-09-09 kl. 18.51.11

575 kr. fra & Other Stories

Da jeg var teenager, kunne jeg ikke forstå, hvordan bukser med vidde dog nogensinde kunne gå af mode igen. Jeg husker, at jeg har tænkt for mig selv, at jeg ALDRIG ville iklæde mig stramme bukser, for det var da bare “SÅ utjekket”. Nu har jeg det lige omvendt. Jeg synes, det er lidt flower power agtigt, men bukserne med brede ben viser sig altså i modebilledet, og bukserne fra & Other Stories er mit bedste bud på et par bukser, som dog ikke er så 90’er igen.

I have gathered ten trends from this season’s fashion weeks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *