Helena Christensens opråb til mænd

Skærmbillede 2013-07-24 kl. 23.27.25Helena Christensen siger, at det er på tide, at mænd lærer af ​kvinders styrke.

“Flere og flere kvinder har denne usynlige styrke. Det gælder kvinder over hele kloden. Som kvinder bliver stærkere, føler jeg nogle gange, at mænd bliver lidt forvirrede over, hvor de står. De har brug for et sundt mentalt skub fra os kvinder, bare for at føle, at det er OK at være følelsesladede. Kvinder har altid været følelsesorienterede og meget kommunikative med hinanden derom, og det hjælper os. Det er sværere for mænd at udtrykke sig, de gemmer på ting, og det bliver en angst. Det er ikke let at være menneske. ” – Dette udtaler hun til www.vogue.com.

Selvom hun blev berømt for at være foran linsen som en af ​​de oprindelige halvfemser supermodeller, er fotografering hendes lidenskab. I sidste uge åbnede hun en udstilling i en forretning på 23 Welbeck Street i New York ejet af Matchesfashion.com. Udstillingen fejrer inspirerende kvinder. Hver model bærer en Rika-designet jumper med sloganet Iron Girl. Hver muse blev fotograferet i Christensens hjem i New York i løbet af blot to dage.

Hun indrømmer, at arbejdet med mode bag kameraet er påvirket af nogle af verdens største fotografer. Heriblandt er fotograferne Peter Lindbergh, Herb Ritts og Irving Penn.

Jah, det er ikke slut for danske Helena Christensen endnu, selvom hun er ved at være lidt gammel i branchen. More power to her! 😉

Helena Christensen says that it’s time for men to learn from the strength of women.”More and more, women have this invisible strength and it’s spreading all over the planet,” she said. “As women gain strength, I sometimes feel that men get a little confused about where they stand. Now they need a healthy push from us mentally, just to feel that it’s OK to be emotional. Women have always been emotional and very communicative with each other and that’s helped us. It’s more difficult for men to express themselves, they internalise things and it becomes an anxiety. It’s not easy to be a human.” – this she said in an interview with www.vogue.com.

Although she became famous for being in front of the lens, as one of the original Nineties supermodels, photography is her passion. Yesterday, she opened an exhibition at Matchesfashion.com’s No 23 Welbeck Street store – which celebrates inspirational women. Each of the subjects – who range from Julianne Moore to Carla Bruni – wears a Rika-designed jumper bearing the slogan Iron Girl. Each muse was shot at Christensen’s New York home over just two days. She admits that working with fashion behind the camera is affected by some of the world’s greatest photographers. These include photographers Peter Lindbergh, Herb Ritts and Irving Penn. Yeah, it’s not over for Danish Helena Christensen even though she is getting a little old in the industry. More power to her! 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *