The 90s Button

Skærmbillede 2013-07-24 kl. 23.06.54Til weekendens fester kan jeg stærkt anbefale denne hjemmeside. Det er en side, som kun spiller 90’er-hits, og som bringer os alle tilbage til folkeskolen/gymnasiet eller bare ungdom (alt afhængig af alder selvfølgelig). Min kære forlovede står bag idéen, men det er nu ikke kun derfor, jeg viderebringer budskabet. Det er siden, vi alle har ventet på – 90’ernes bedste lyd brager ud af højtalerne ved et enkelt klik. Prøv det!

http://the90sbutton.com

For this weekend’s festivities I can highly recommend this site. It is a page that only plays 90s hits, and brings us all back to high school/college or just youth (depending on age of course). My dear fiance is behind the idea, but that is not the only reason I convey this message. It is the site we all have been waiting for – the 90s best sound roars out of the speakers with a single click. Try it!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *