Modeuge – overblik over events

Skærmbillede 2013-07-24 kl. 21.43.10Modeugen i København nærmer sig. Startskuddet lyder d. 7. august, og arrangementet varer til d. 11. august. Det bliver spændende at se, hvad der viser sig på diverse catwalks denne sæson, men der er ikke mindst også en masse events at deltage i. Også for os 🙂 Eurowoman har været så venlige at lave et overblik over, hvilke events vi dødelige mennesker kan deltage i, når det hele løber af stablen. I kan finde planen lige her.

Skærmbillede 2013-07-24 kl. 21.31.28

Fashion week in Copenhagen is approaching. It al starts 8th of August and goes on till 12th of August. It will be interesting to see what shows up on the catwalks this season, but there is also a lot of events to participate in. Also for us 🙂 Eurowoman has been kind enough to make an overview of the events we mortals can participate in when it all kicks off. Find it here.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *