Once in Rome

Der har været ualmindelig stille på bloggen den seneste måned, og det virker måske lidt sært, når jeg nu netop havde meldt min tilbagevenden fra eksamensfængslet. Men jeg har egentlig haft lige så meget at se til efter eksaminerne som under dem, fordi jeg havde en del forsømte sager, som jeg skulle tage mig af. Og selvom jeg holder meget af bloggen, så handler det jo om prioritering. Derudover har jeg også været ude at rejse 😀 I Italien – nærmere betegnet Rom, som overskriften også afslører. Og jeg vil dele nogle få af billederne fra min rejse med jer her.

Jeg er virkelig tosset med Rom. Det er en fantastisk by. Én af mine favoritter må jeg indrømme. Der var noget varmt (34 grader i solen), men så føler man også, at man har fået noget sommer for pengene, og det klager jeg ikke over 🙂 Der var så mange skønne ting at se og opleve, og måske jeg udarbejder en lille guide til jer, hvis I kunne tænke jer det (?). Det er i hvert fald en destination, jeg (varmt 😉 hehe) kan anbefale!

IMG_2898 IMG_3044 IMG_3019 IMG_2858 IMG_3012 IMG_2832 IMG_3529 IMG_2826 IMG_2976 IMG_3432 IMG_3403 IMG_3240 IMG_3222 IMG_3176IMG_2970 IMG_2823 IMG_2819 IMG_3096 IMG_2965 IMG_2955 IMG_3084

 

There have been unusually quiet on the blog the past month, and it may seem a bit odd as I had just announced my return from the exam prison. Although I really care for the blog it is about priorities – and I’ve been really busy. Additionally, I’ve also been traveling 🙂 In Italy – Rome. And I’ll share a few of the pictures from my trip with you here.

I’m really crazy about Rome. It’s a great city. One of my favorites I must admit. It was very hot (34 degrees in the sun), but at least I then feel like I had some summer for my money which can be hard to come by in Denmark sometimes. There were so many beautiful things to see and experience in Rome, and perhaps I will make you a little guide if you’d like (?)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *