D&G skal i fængsel

Skærmbillede 2013-06-20 kl. 23.17.37Jamen dog… Endnu en skandale i modeverdenen. Det har åbenbart ingen ende.
Skærmbillede 2013-06-20 kl. 23.16.51I maj måned begyndte rygterne om Domenico Dolce og Stefano Gabbana at bære præg af nøgen sandhed, da herrerne måtte stå ansigt til ansigt med lovens lange arm. De er nemlig blevet anklaget for skattesvindel og idømt 1 år og 8 måneders fængsel – hver!
Skærmbillede 2013-06-20 kl. 23.15.42

De har anket dommen og erklærer sig begge uskyldige, så sagen er ikke helt afgjort før, den har været for retten endnu en gang. Jeg vil følge forløbet tæt, og det ville da komme noget bag på mig, hvis de slipper for straf, når nu domstolen allerede én gang har dømt dem til fængsel. Spændende… Tænk, hvis de skal i fængsel – de får da et helt nyt forhold til orange 😉Skærmbillede 2013-06-20 kl. 23.15.27

My my… Another scandal in the fashion world. D&G are going to jail…

2 tanker om "D&G skal i fængsel"

 1. Josefine Frederiksen

  Dejligt med en update på dette. Gik forbi deres butik i Milano (en kæmpe forretning), hvor der stod en hel masse mennesker og kiggede på de store vinduer. D&G havde printet kæmpe udgaver af avisartikler ud og hængt dem i deres vinduer. Derudover var forretningen lukket. Jeg forstod jo ikke, hvad der stod på de artikler, da det hele var på italiensk, men nu forstår jeg bedre. Så tak for den historie 🙂
  Ps. Vil gerne ønske et indlæg om kjoler, som man kan have på som gæst til sommerbryllupper. Jeg er i total krise og søger nettet rundt, men finder intet. I need help 😉 Blot en idé. Knus.

  Svar
  1. lenawandahl Forfatter

   Det var da så lidt. Dejligt, at indlægget kunne sprede lidt lys over “mysteriet”. Jeg vil prøve at få lavet lidt flere indlæg den næste tid – og kjoler er jo altid et hit. Så jeg vil prøve at se, hvad jeg kan gøre 😉

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *