Hold øje med Miss Hayward

Skærmbillede 2013-06-14 kl. 22.46.52Navnet er Chloe Hayward, og jeg spår, at hun bliver den nye it-model i nærmeste fremtid. Hun er allerede godt på vej. Hun er model, skuespiller og jah – vel det man kalder dramatiker. Chloe Hayward er en af ​​de kvinder, der ikke kan ignoreres. Med kurver som Kate Upton og intellekt som Lily Cole er den britiske model misundelsesværdig på samme måde som Rachel Weisz, Natalie Portman og Iman er det. Hun besidder den vindende kombination af skønhed og hjerne, og insisterede på at færdiggøre sin universitetsuddannelse i engelsk og drama på Birmingham University, selvom hun blev tilbudt modeljobs i flæng. Det fortjener respekt – det kræver alligevel en vis portion vilje at fortsætte sin uddannelse på trods af at blive ringet op af Agent Provocateur og Topshop. Hun har dog stadig været model for mærkerne – på hendes betingelser (det synes jeg er ret sejt).
Skærmbillede 2013-06-14 kl. 22.47.13Hun skulle have en del kampagner linet op i fremtiden, men jeg ved endnu ikke helt hvilke. Angiveligt går hun også ret meget op i sin dramatiske side – så måske vi også får hende at se på det store lærred. Hvem ved!? Jeg tror dog, at vi kommer til at se meget mere til hende i fremtiden.

Skærmbillede 2013-06-14 kl. 22.47.26

The name is Chloe Hayward, and I predict that she will be the new it-model in near future. She is already well on her way. She is a model, actress and yeah – well what is known as a dramatic. Chloe Hayward is one of those women who can not be ignored. Curvy as Kate Upton and intellectual as Lily Cole the British model is enviable in the same way as Rachel Weisz, Natalie Portman and Iman. She possesses the winning combination of beauty and brains, and insisted on completing her college degree in English and Drama at Birmingham University, though she was offered modeling jobs constantly. It deserves respect – it requires a certain amount of strength to continue your education in spite of being called up by Agent Provocateur and Topshop. She has still been modeling for the brands – but on her terms (I think that’s pretty cool). Keep an eye on this beauty – I’m sure we will se a lot more of her pretty soon.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *