Chick Flick

Skærmbillede 2013-06-14 kl. 22.24.54Indrømmet… The Big Wedding er en tøsefilm af dimensioner. Jeg var i biografen med min kære mor i går, og dette var filmen, vi så. Det er en klassisk romantisk komedie med diverse kærlighedsintriger og humoristiske indslag. Præcis som forventet. Den har mange kendte skuespillere, og den appellerer virkelig til det brede publikum, så min mor og jeg kunne da også blive ret enige om, at det var en både sød og sjov film. Og ja altså… vi sad i biograf med et kærestepar, hvor fyren da tydeligvis morede sig bravt 😀 haha.

Så hvis man er i humør til en sand feel-good film med forventninger svarende til ovenstående, så er filmen et kig værd.

God lørdag til jer 🙂

Granted … The Big Wedding is not much but a huge chick flick. I was at the cinema with my dear mother yesterday, and this was the movie we saw. It is a classic romantic comedy with various love intrigues and humorous touches. Exactly as expected. It has many well-known actors, and it appeals to the general public, so my mom and I could indeed agree on that it was a both sweet and funny movie. And in the movie theater we sat next to a couple where the guy obviously enjoyed himself 😀 haha. He laughed all through the movie.

So if you’re in the mood for a true feel-good movie with expectations similar to those above the film is worth a look.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *