Karl Lagerfeld vil giftes med sin kat!?

Skærmbillede 2013-06-13 kl. 15.15.43What!? Det er jo det rene vanvid… Karl Lagerfeld vil giftes med sin kat. I et interview på CNN forleden fortalte han, at han havde så mange følelser for sin kat, at hvis han kunne gifte sig med den, så ville han gøre det.

Katten hedder Choupette, og den er vist nok allerede den mest forkælede kat, jeg nogensinde har hørt om. Katten har sin egen lejlighed, to private stuepiger, privatchauffør, eget specielt spisestel og får manicure jævnligt. Den bliver naturligvis også “groomed” to gange dagligt.

Skærmbillede 2013-06-13 kl. 15.15.22Man kan vist roligt sige, at den faktisk lever en mere luksuriøs tilværelse end de fleste af os. Og Karl er så forelsket i den, at han altså ville gifte sig med den, hvis det var muligt. Mon ikke vi skulle fokusere mere på at legalisere ægteskab for homoseksuelle i hele verden, før vi tænker på at gifte os med dyr 😀 Crazy…!

What!? It’s madness … Karl Lagerfeld wants to marry his cat. In an interview on CNN the other day he told the interviewer that he had so many feelings for his cat, that if he could marry it, then he would do it.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *