Isabel Marant for H&M

Skærmbillede 2013-06-13 kl. 15.30.58

Det er næppe gået jeres næse forbi, at Isabel Marant er den nye designer for H&M. Jeg synes, det har været på de fleste blogs siden tirsdag, hvor nyheden ramte medierne. Igen stod jeg i dilemmaet, om hvorvidt jeg skulle tilslutte mig “nyhedsbølgen”, men da bloggen jo handler om, hvordan jeg ser verden, så tænkte jeg, at det alligevel hørte sig til, eftersom jeg synes nyheden fylder meget på de medier, jeg selv følger med i. Måske der også er nogle af jer, som trods alt ikke har hørt nyheden.
Skærmbillede 2013-06-13 kl. 15.31.56Billedet her er fra hendes nyeste kollektion. Klassisk, feminint og elegant. Det er jo lige mig, så jeg håber, at det er egenskaber, som kommer til at gå igen i samarbejdet med H&M. Designerkollektionen skulle ramme butikkerne i midten af november dette år. Jeg glæder mig til at se, hvad de har fundet på.

It has hardly escaped your no attention that Isabel Marant is the new designer for H&M. It has been on most blogs since Tuesday, when the news hit the media. Again, I stood in the dilemma as to whether I should join the “news wave”, but as the blog after all is about how I see the world, I thought that it still belonged, since I think the news fills much of the media I follow. Maybe there are some of you who after all have not heard the news. The picture is from her latest collection. Classic, feminine and elegant. I like it! So I hope it is qualities that are going to follow through in the collaboration with H&M. The designer collection should hit stores in mid-November this year. I look forward to seeing what they come up with.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *