Selected Summer

Skærmbillede 2013-06-11 kl. 11.34.33Som nævnt i det tidligere indlæg, så er der en del fine sommersager i Selected i øjeblikket, så derfor ville jeg lige vise jer nogle sæt, som jeg SÅ gerne ville iklæde mig. Meeen pengene er ikke lige til det, så det er blot drømme – jeg har jo også lige købt et par short derfra. Og faktisk har jeg også fået mig nogle nye sandaler (eftersom jeg faktisk ikke rigtig havde nogen). Så tøjbudgettet er brugt for denne måned 🙂 Men det betyder jo ikke, at man ikke har lov til at drømme lidt. Og måske der er nogle af jer, som stadig leder efter inspiration til jeres sommergarderobe 😉

As mentioned in the previous post, there are some very pretty summer styles at Selected at the moment, so I just wanted to show you some styles that I SO would like to dress myself in.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *