Des Artistes

Des Artistes er et “nyt” brand, som har fået meget opmærksomhed på det seneste. Mærket designer t-shirts, som er mere kunstnerrisk inspirerede, end hvad man ellers har set. Og det er faktisk også netop dette, som fik Polly Baulmer til at opstarte mærket. Hun var træt af mærkelige statement t-shirts og savnede et mere sofistikeret – dog moderne og feminint alternativ. Hun har allieret sig med en række up-coming kunstnere, som får lov til at male/tegne et motiv, som printes på tøjet. Kunstneren kan også vælge at lade overskuddet fra sin t-shirt gå til en velgørenhed efter eget valg. Det synes jeg er et meget sødt koncept. Og nogle af motiverne er faktisk også ret fine. Jeg har valgt et lille repræsentativt udpluk fra den seneste kollektion her:

Skærmbillede 2013-06-07 kl. 10.31.55 Skærmbillede 2013-06-07 kl. 10.32.05 Skærmbillede 2013-06-07 kl. 10.32.29 Skærmbillede 2013-06-07 kl. 10.32.38 Skærmbillede 2013-06-07 kl. 10.32.54

Polly Baumler first decided to launch her own fashion label when she noticed a distinct lack of “sophisticated, feminine” products in the printed T-shirt market, and decided to do something about it. Combining her love of fashion with her passion for art, Des Artistes was born – a brand that produces seasonal collaborative T-shirt collections with emerging and established artists. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *