Studietid

Skærmbillede 2013-04-28 kl. 14.13.20Dagen i dag er dedikeret til studiet. Den har stået på læsning indtil nu, og det samme skal jeg foretage mig resten af dagen, indtil jeg skal til aftensmad hos min mor. Det glæder jeg mig til 😛 Jeg kommer til at være lidt tavs den næste måneds tid, for jeg må prioritere uddannelsen og studiet over blog. Sorry. Men man må jo være lidt fornuftig. Så den næste måned bliver her altså lidt stille, for jeg er buret inde i eksamensskrivningsfængslet. Jeg håber, I vil læse med alligevel de få gange, der vil være et indlæg, og at vi ellers trofast skrives/læses ved i juni. Hav det godt imens 🙂

The day is dedicated to studying. I’ve been reading until now, and I will continue reading the rest of the day until I go to dinner at my mother’s house. I’m looking forward to that 😛 I’m going to be a little quiet over the next month, because I have to prioritize education and study over the blog. Sorry. But I have to be a little reasonable. So the next month will be quiet, because I’m cooped up in exam writing prison. I hope you will follow the blog anyway the few times there will be a post. Take care until then 🙂

 

2 tanker om "Studietid"

 1. Josefine Frederiksen

  Rigtig god læselyst og skrivelyst, smukke.
  Du kan tro, at jeg følger med på de indlæg, der så kommer i løbet af den næste måneds tid og så blogges vi ved, når du er på den anden side af eksamensperioden og kan kalde sig selv BA. Så vildt!
  Stort knus
  Ps. Hils din søde mor i aften 🙂

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *