Berømmelsens pris

Der er intet nyt i, at de kendte gør lidt ekstra ved deres udseende – og botox er næppe et nyt begreb for nogen, men jeg kan altså fortsat blive lidt forbavset over, hvad de kendte vælger at udsætte dem selv for. Langt de fleste er jo virkelig kønne i sig selv, og burde i mine øjne ikke være begyndt på at ændre for meget, da de egentlig kun er blevet grimmere af det. Jeg kan godt forstå, at der ligger et vis pres på dem, og det må også være belastende hele tiden at skulle se sig selv på forsiden med den næse, delle eller rynke man hader, men jeg synes også, der er noget smukt i det sande og naturlige – selvom jeg da helt sikkert godt forstår, at visse ting ved ens udseende er lidt træls 😉 Hvilken kvinde kan ikke…? Nedenfor har jeg fundet nogle billeder fra Eurowomans hjemmeside, som tilsyneladende er enige med mig i, at berømmelsens pris til tider virker en anelse for høj.

Victoria Beckham

Victoria Beckham

Meg Ryan

Meg Ryan

Kim Kardashian

Kim Kardashian

Donatella Versace

Donatella Versace

Lindsay Lohan

Lindsay Lohan

Megan Fox

Megan Fox

Cameron Diaz

Cameron Diaz

Janice Dickinson

Janice Dickinson

Nicole Kidman

Nicole Kidman

Sharon Osbourne

Sharon Osbourne

There is nothing new in the fact that the rich and famous are doing a little extra for their appearance – and botox is hardly a new concept for anyone, but I can thus still be a little surprised at what they choose to expose themselves to. The majority’s really pretty already and should not from my point of view be starting to change too much. I understand that there is a certain pressure on them, and it may also be stressful constantly having to see oneself on the cover with the nose or wrinkle you hate, but I also think there is something beautiful in the true and natural – though I surely do understand that there’s certain things about one’s appearance that is a little annoying 😉 What woman can not relate to that…? Above I have found some pictures from Eurowoman’s website which apparently agree with me on that the price of fame sometimes seems a bit too high.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *