“Crime for Change” – update

Skærmbillede 2013-04-16 kl. 20.12.48Kampagnen fra Gucci, som jeg tidligere har blogget om her, har fået et par nye kendte ansigter. Blake Lively og Halle Berry.

Videoen her, synes jeg, er god og sød, så jeg ville lige linke jer til den. Klik på billedet ovenfor, og I kommer til siden, hvor man kan afspille den. Jeg synes stadig, det er et godt initiativ fra Guccis side, og det er en rar feel-good kortfilm, som jeg synes, I skal bruge 3 min. på.

Halle Berry, som er med i kortfilmen, siger bl.a. at noget af det, der inspirerer hende mest, er at vide, at forandring er mulig. Intet er definitivt. Og den indstilling kan jeg godt lide. Beyoncé fortæller også, at hun hver dag siger til sin datter på 1 år, at hun kunne blive præsident en dag, hvis hun vil det. Jeg synes rigtig godt om, at der findes nogle mennesker (nogle kendte mennesker med en vis magt endda) som spreder dette budskab.

God søndag til jer 🙂

The campaign from Gucci, which I have previously blogged about here, has got a new pair of familiar faces. Blake Lively and Halle Berry. I think this video is nice and sweet, so I just wanted to link you to it. Click on the image above, and you will come to the site where you can play it. I still think it is a good initiative from Gucci’s side, and it’s a nice feel-good short film that I think you should spend 3 min. on. Have a nice Sunday everybody.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *