Suki Waterhouse udstiller billeder af sine modelvenner

Skærmbillede 2013-04-16 kl. 17.04.15

Suki Waterhouse har fotograferet sine modelvenner, Cara Delevingne og Georgien May Jagger, til en ny udstilling, som åbnede i onsdags på “Eb and Flow Gallery” i London. “I Will Be Your Mirror” lader offentligheden komme bag om modeltalenterne, og vinklen er, at modellerne selv har fået lov til at bestemme, hvordan deres liv skal opfattes.

Skærmbillede 2013-04-16 kl. 17.03.52

Georgien May Jagger

Waterhouse – hvis arbejde vises sammen med billeder af Reggie Yates og Imogen Morris Clarke – blev først interesseret i at tage billeder, da hun gik i skole. Waterhouses egne foretrukne fotografer er Miroslav Tichy og Sally Mann.

Udstillingen er Waterhouses første, og hun indrømmer, at det ikke var let at beslutte, hvilke billeder der skulle udstilles. Men valget er alligevel taget, og resultatet er altså at finde i London nu.

Jeg tror, det kunne være en sjov udstilling at se, så hvis man tilfældigvis skulle være i London inden for det næste stykke tid, så tror jeg, den er et stop værd.

Skærmbillede 2013-04-16 kl. 17.03.33

Og sidst – men ikke mindst, Cara Delevingne

Suki Waterhouse has photographed model friends Cara Delevingne and Georgia May Jaggerfor a new exhibition opening tomorrow at the Eb and Flow Gallery in London. I’ll Be Your Mirror sees three of Next Model’s talents get behind the camera to take control of how their lives are perceived. Waterhouse – whose work will appear alongside the photography of Reggie Yates and Imogen Morris Clarke – first became interested in taking pictures when she was at school. Her favourite photographers include Miroslav Tichy and Sally Mann.

The exhibition is Waterhouse’s first, and she admits it was not easy to decide which pictures were to be exhibited. But the choice was taken, and the result is thus to find in London now. I think it could be a fun exhibition to see, so if you happen to be in London within the next weeks, I think it is worth a stop.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *