Checkmate

En tendens spottet… Tern – og mange af dem. Det ligner et stort skakspil på diverse catwalks for tiden. Det signalerer selvfølgelig en slags struktur og renhed i mønster, hvilket i sig selv kan være svært at afskrive fuldstændig. Hot eller not er spørgsmålet…? Min holdning er, at nogle af designerne er kommet rigtig godt fra det, og har fundet på styles, som virkelig fungerer. Andre synes jeg tager det til et niveau, som er lige overkanten. Generelt synes jeg godt om tendensen – netop fordi den har en vis klassisk elegance over sig, som jeg ikke kan stå for 🙂 I kan selv vurdere, hvad I synes ud fra billederne nedenfor. Der er mange billeder, men tendensen er altså også at finde uanset, hvilket modehus man skeler til.

Alexis Mabille

Alexis Mabille

Alexandre Herchcovitch

Alexandre Herchcovitch

Chanel

Chanel

Emporio Armani

Emporio Armani

Louis Vuitton

Louis Vuitton

Louis Vuitton

Louis Vuitton

Marc by Marc Jacobs

Marc by Marc Jacobs

Sportmax

Sportmax

Sportmax

Sportmax

Topshop Unique

Topshop Unique

Diesel Gold Black

Diesel Gold Black, Daks, Giorgio Armani

Michael Kors, Balmain, Marni

Michael Kors, Balmain, Marni

Trend spotted … Squares – and many of them. It looks like a big chess game on various catwalks at the moment. It signals a kind of structure and purity in the pattern, which in itself can be difficult to write off completely. Hot or not is the question …? My opinion is that some of the designers have come very well from it, and have come up with styles that really works. Others I think has taken it to a level that is right on edge. Generally I like the trend – just because it has a certain classic elegance about it that I’m crazy about 🙂 You can assess yourself what you think from the pictures below. There are many pictures, but the trend is everywhere!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *