“Revenge wears Prada”

Skærmbillede 2013-04-10 kl. 09.38.40Der kommer sørme en 2’er! Juhu! Jeg er vild med det. Måske jeg er lidt bagud i forhold til denne nyhed, men jeg synes ikke, det er noget, man har hørt så meget om, så derfor vil jeg dele den gode nyhed med jer. Jeg kunne nemlig rigtig godt lide 1’eren, så jeg glæder mig til at se 2’eren til “the Devil wears Prada” i juni.

Man kommer igen til at følge historien om journalisten, Andy Sachs, der atter finder sig selv krydse veje med den formidable Miranda Priestly.

Skærmbillede 2013-04-10 kl. 09.36.11

Plottet er som følger: Filmen begynder otte år efter, den tidligere Runway-assistent, Andy Sachs, skiltes med Miranda Priestly på halvdårlige vilkår. Andy er nu redaktør for det hotteste brudemagasin i byen sammen Emily (hendes tidligere co-assistent i 1’eren). Mens Andy planlægger sit bryllup til Max, hjemsøges hun af sin tidligere chef – og dramaet sættes igang.

Jeg er sikker på, at det er en rigtig tøsefilm, men dét holder mig ikke tilbage for at skulle se den. Tværtimod!

Skærmbillede 2013-04-10 kl. 09.38.16

Revenge Wears Prada picks up eight years after former Runway magazine assistant Andrea “Andy” Sachs parted ways with Miranda Priestly on bad terms. Andy is now editing The Plunge, the hottest bridal magazine around, alongside Emily, her one-time Runway nemesis turned current BFF. While Andy is planning her own wedding to Max, a handsome media scion, she remains haunted by her impeccably heeled former boss — and the magazine world being as small as it is, it’s only a matter of time before she runs into the legendary editrix once again.

I am really looking forward to this movie. It will premiere in June. I love it! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *