Jagten er forbi

IMG_2801Så skete det… endelig fandt jeg den perfekte skindjakke! Jeg er superglad for den. Jeg har været på jagt længe, og i forgårs var min skønne kæreste så sød at komme med mig ud for at finde den helt rigtige jakke. Og guderne må vide, hvor mange jakker jeg har prøvet (i alverdens prisklasser og variationer). Min kæreste er meget sød og tålmodig og kom med sin mening til næsten dem alle. Han hjalp mig også med at vælge denne. Den er LIGE som den skal være efter min smag. Den er fra et svensk mærke, der hedder Rock’n Blue. Den er dejlig blød i skindet og i god kvalitet. Uh, kender I det, når man bare ved, at man har gjort en god investering? 🙂

Then it happened … Finally I found the perfect leather jacket! I’m super happy with it. I have been searching for a long time and the day before yesterday my beautiful boyfriend and I went shopping for just the right jacket. My boyfriend is very sweet and patient and gave his opinion on almost all of the jackets I tried on. He also helped me to choose this. It is JUST my taste. It’s from a Swedish brand called Rock’n Blue. It is soft to the skin and in good quality. Uh, do you know it when you just know that you have made a good investment? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *