Kate Middletons forlovelseskjole gav designeren problemer

Issa London var nær gået fallit, efter Hertuginden af ​​Cambridge, Kate Middleton, bar en af ​​mærkets blå jersey wrap kjoler på den dag, hvor kongeparret annoncerede deres forlovelse. Det London-baserede mærke kæmpede for at imødekomme den uforudsigelige efterspørgsel efter kjolen. Og var tæt på at dreje nøglen om, fordi de ikke kunne følge med.

Den “nyhed” har jeg netop læst på Vogues hjemmeside. Mærket var åbenbart temmelig nyt, da Kate Middleton iklædte sig kjolen, hvilket gjorde at de ikke kunne følge med og ej heller var etablerede nok til at tage sig af efterspørgslen.

Jeg kan fortsat blive noget forbavset over, at der ikke skal mere til end en royal for at gøre en kjole verdenskendt og berygtet. Men ok. – det er da også en meget pæn kjole 🙂

Skærmbillede 2013-04-01 kl. 19.24.00

Skærmbillede 2013-04-01 kl. 19.23.32

Issa London nearly went bust after the Duchess of Cambridge, Kate Middleton, wore one of the label’s blue jersey wrap dresses on the day that the royal couple announced their engagement. The London-based label struggled to meet the unprecedented customer demand for the style.

I can still get somewhat surprised that it doesn’t take more than one royal to make a dress world famous. But ok. – It is a very nice dress 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *