Amsterdam 2013

Her en lille kollage med billeder fra min rejse til Amsterdam. Der er naturligvis mange flere billeder, men det vil jeg ikke bombardere jer med 😉 Amsterdam er en fed by, og der er en masse at opleve. Det er spændende at være vidne til byens mange kontraster.

Der er alt fra idylliske kanaler, smukke gader og kunst til prostituerede i vinduerne i Red Light District og hash-dunst alle vegne. Sidstnævnte skal en ordentlig pige som jeg især lige vænne sig til, når man er der. Hvis jeg nogensinde vil kunne vænne mig til den slags! Jeg må indrømme, at jeg finder det en smule rystende at se kvinder udstillet på den måde, men det er jo helt almindeligt for dem. Måske jeg bare er lidt snerpet 😉

Til gengæld havde jeg også forventet at se møller og tulipaner – og det eneste jeg fandt var tulipaner lavet af træ, som I kan se på et af billederne nedenfor. Men det er vitterlig en fantastisk by og bestemt et besøg værd.
Jeg kan anbefale at se Heineken-bryggeriet (Heineken Experience – og bestemt en af de sjoveste oplevelser på turen), Van Gogh museet (som i øvrigt har flyttet lokation de næste 9 måneder), Anne Franks hus, Nationalparken, markedet ved Waterlooplein, Red Light District og ikke mindst, så bør man give sig selv fornøjelsen af at tage en kanalrundfart. Vi kunne godt have tænkt os at komme indenfor på Reijks Museum, men det var desværre lukket. Dette museum huser jo ellers nogle af Rembrandts største værker, så hvis jeg kommer dertil igen engang, så skal jeg helt sikkert derind.

Amsterdams natteliv er også sprudlende og meget morsomt, men det lod til først rigtig at blive festligt fra om torsdagen – dog er der åbent og rimelig gang i den alle ugens dage. Alt i alt har turen kostet mig 4000 kr. gennem FDM travel, og det synes jeg ikke er galt. Så det er bare om at komme af sted 😉

IMG_2463 IMG_2662 IMG_2640 IMG_2638 IMG_2636 IMG_2624 IMG_2593 IMG_2586
IMG_2573 IMG_2568 IMG_2560 IMG_2465IMG_2677 IMG_2797 IMG_2736 IMG_2772 IMG_2767 IMG_2707

Here is a little collage with pictures from my trip to Amsterdam. Of course I took a lot more pictures than this, but I will not bombard you with all of them 😉 Amsterdam is a great city and there is a lot to experience. It is exciting to witness the city’s many contrasts.

There is everything from idyllic canals, beautiful streets and art to prostitutes in the windows of the Red Light District and a hash stench everywhere. I must admit that I find it a bit shocking to see women exhibited in this way, but it is quite common for them, so maybe I’m just a little uptight 😉

On the other hand I had also expected to see windmills and tulips – and the only thing I found was tulips made ​​of wood, as you can see at one of the pictures. But it is indeed a great city and well worth a visit.

I can recommend to see Heineken Brewery (Heineken Experience – and certainly one of the funniest experiences on the trip), Van Gogh Museum (which, incidentally, has moved location the next 9 months), Anne Frank’s House, the National Park, the market at Waterlooplein, Red Light District and last but not least, you should give yourself the pleasure of taking a canal tour. We would have liked to get inside the Reijks Museum, but unfortunately it was closed. This museum houses some of Rembrandt’s greatest works, so if I get there again sometime, I will definitely pay it a visit.

Amsterdam’s nightlife is vibrant and very funny, so that is also an experience you should give yourself.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *