Et befriende indslag

Skærmbillede 2013-03-22 kl. 21.24.09

På ELLEs hjemmeside findes en (efterhånden lidt gammel) skøn artikel. Trods den er nogle dage gammel, så synes jeg, det er en dejlig artikel, som får enhver kvinde til at holde lidt mere af sin egen krop. Den handler om kendte kvinder med lidt ekstra på sidebenene, og som er stolte af det. Hvilket de bestemt også er i deres gode ret til at være! De er skønne og smukke, og jeg synes, det er befriende for en gang skyld at sætte fokus på skønheden i de kvinder, som ikke er en “size 0”.

Den tager ikke lang tid at læse, så hvis du lige har 5 min., så er de godt brugt på at få et frisk og befriende input, som giver “tilladelse” til at spise det ekstra påskeæg 😉

Læs artiklen her.

An article about curvey women on a danish website that I recommend.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *