H&M’s Icons Collection

H&M har skabt en ny kollektion inspireret af fire af modebranchens førende modeller. De nye ikoner, serien blev skabt på grundlag af, er Joan Smalls, Daphne Groeneveld, Lindsey Wixson og Liu Wens street-style.

Kvartetten er også stjernerne i kampagnen for den præ-sommerkollektion, som lander i butikkerne i april. Serien består af en blanding af forskellige indtryk og påvirkninger – taget fra de enkelte stilarter hver pige selv har.

Sortimentet omfatter mode-musts, såsom en sort læderjakke, mininederdel og flossede denim cut-offs, kombineret med et kraftigt fokus på byernes streetwear-tilbehør. Forskønnede veste og enkle T-shirts kan parres med lave ankelstøvler, en læder halskæde, bredskygget hat eller en frynset taske – perfekt påklædning til sommerens festivaler.

Jeg har ikke set alt, hvad kollektionen har at byde på endnu, men jeg er da bestemt spændt på at se, hvad H&M endnu en gang kommer op med. Af det, jeg har set, er der et par fine styles imellem, og H&M er jo ret hypet i øjeblikket (der sidder nogle dygtige PR-folk bag det brand) så mon ikke også, at dette vil blive en succes for dem. Jeg er i hvert fald med på idéen om, at inspirationen kommer fra modellernes egen street-style.

Tunika 115 kr.

Tunika 115 kr.

Vest 300 kr,

Vest 300 kr,

Læderjakke 870 kr.

Læderjakke 870 kr.

T-shirt 60 kr.

T-shirt 60 kr.

Armbånd (ukendt pris)

Armbånd (ukendt pris)

Nederdel 130 kr.

Nederdel 130 kr.

H&M has created a new collection inspired by four of the fashion industry’s leading models. The New Icons range was created based on the street style of Joan Smalls, Daphne Groeneveld, Lindsey Wixson and Liu Wen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *