“Matchless” og Kate Moss

Storbritanniens ældste motorcykel mærke, “Matchless”, vil lancere en tøjkollektion i år, og har hyret Kate Moss som deres ansigt i sin første fashion-reklamekampagne. Det britiske mærke vil afsløre overtøj for både mænd og kvinder i juni. Ved roret står tidligere “Belstaff” ejere – brødrene Michele og Manuele Malenotti.

Malenotti brødrene overtog kontrollen over “Matchless” tidligere på året, og har arbejdet på en samling af læder- og bomuldjakker designet til alle typer kunder, uanset om man kører en motorcykel eller ej 😉

Jeg glæder mig til at se, om de lancerer min kommende læderjakke. Jeg mangler stadig én, og jagten på den perfekte er stadig igang.

Skærmbillede 2013-03-19 kl. 14.12.05

Britain’s oldest motorcycle brand, Matchless, will launch its debut clothing collection this year, and has enlisted Kate Moss to star in its first fashion advertising campaign. The British brand will unveil outerwear ranges for both men and women in June, under the helm of former Belstaff owners – brothers Michele and Manuele Malenotti.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *