En anbefalelsesværdig film

Skærmbillede 2013-03-24 kl. 10.19.26

Med hjælp fra en tysk dusørjæger, sætter en befriet slave ud for at redde sin kone fra en brutal Mississippi-plantageejer.

“Django Unchained” (instrueret af Quentin Tarantino) er en af de bedste film, jeg nogensinde har set. Da jeg først hørte om plottet, må jeg indrømme, at jeg tænkte, at det “blot” var endnu en western-blodig film for actionafhængige mænd. Men da min veninde, Solvejg, talte virkelig godt for den, så gav jeg den en chance. Og jeg må indrømme, at det virkelig er en fremragende film, som jeg bestemt varmt vil anbefale. Jeg er især vild med karakteren spillet af Christoph Waltz. Udover at jeg synes, han ligner en, der kunne være Ryan Goslings far, så er han en eminent skuespiller – også i denne film. I det hele taget er skuespillet enestående, og hvis man ikke har set den endnu, så er det bare om at komme af sted, for denne film er uden tvivl meget seværdig.

Skærmbillede 2013-03-24 kl. 10.23.54

With the help of a German bounty hunter, a freed slave sets out to rescue his wife from a brutal Mississippi plantation owner.

One of the best movies I’ve ever seen. I recommend that you watch it whenever you get the chance if you haven’t already.

En tanke om "En anbefalelsesværdig film"

  1. Solvejg

    Godt du har set den! Den er jo så mega mega fed altså! Jeg vil så gerne eje den film og se den igen og igen 🙂

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *