H&M lancerer ny partywear-kollektion

H&M lancerer en ny kollektion af partywear dette forår – en udvidelse af deres eksisterende succesfulde “Conscious”-kollektion. Med titlen “Conscious Exclusive” indeholder kollektionen evening wear og tilbehør til både mænd og kvinder.

Hver style i kollektionen vil blive fremstillet af bæredygtige materialer; herunder økologisk bomuld og genanvendt polyamid. Kollektionen byder på en blanding af skarp skræddersyning og elegante kjoler. Standout stilarter omfatter en gulvlang støvet rosa backless kjole – fremstillet af 100 % genanvendt polyester, et økologisk bomuld-mixet tredelt jakkesæt og en hvid broderet kjole med asymmetriske bånd og flagrende ærmer.

“Conscious Exclusive”-kollektion lander i 140 H&M-butikker verden over og er online fra 4. april.

Skærmbillede 2013-03-19 kl. 11.53.46

H&M will launch a new collection of partywear this spring – an extension on their existing successful Conscious collection. Entitled Conscious Exclusive, the debut range features an array of evening-appropriate clothing and accessories for both men and women.

Each piece in the collection will be made from sustainable materials, including organic cotton, recycled polyamide and Tencel. The range features a mixture of sharp tailoring and elegant gowns – standout styles include a floor-length dusty pink backless dress – made from 100 per cent recycled polyester – an organic cotton-mix three-piece suit, and a white embroidered dress with asymmetric train and sheer sleeves.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *