Lily Aldridge for Velvet by Graham & Spencer

Skærmbillede 2013-03-13 kl. 10.14.34

Lily Aldridge har designet sin første tøjkollektion i samarbejde med Velvet by Graham & Spencer. Beskrevet som “laid-back luxe”, kombinerer kollektionen mærkets korte moderne basics med Victoria’s Secret-modellens egen “blanding af boho rock-and-roll glamour”.

Den 27-årige model blev første gang annonceret som ansigt for Velvet i 2004, og har arbejdet tæt sammen med Graham & Spencer lige siden – med mere end et dusin kampagner for mærket. Så det var takket være et velfungerende samarbejde med kreative de direktører, Jenny Graham og Toni Spencer, at hun besluttede, mærket var “det perfekte fit”, hvorfra hun kunne starte sin designkarriere.

Modellen har en hands-on tilgang til designområdet, og har personligt navngivet hver style efter en nær ven eller et familiemedlem. Tøjet koster mellem 500-1700 kr., og kollektionen er primært basisvarer – med standout styles, herunder en hvid blonde kjole, en slouchy strikket jumper og millitærjakken, som ses på ovenstående billede.

The Lily Aldridge for Velvet af Graham & Spencer-kollektion kan købes fra i dag på matchesfashion.com.

Lily Aldridge has designed her first clothing collection in collaboration with Velvet by Graham & Spencer. Described as “laid-back luxe”, the 13-piece collection combines the brand’s staple contemporary basics with the Victoria’s Secret model’s “mix of boho rock-and-roll glamour”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *