Serier Part 2

Som lovet får I her et indlæg med resten af de serier, som jeg enten ser eller har set. I kan læse mit første indlæg om emnet her. Denne del har ikke nær så meget komedie og romantik over sig, som mit første indlæg (med undtagelse af Ally), men jeg kan anbefale at stifte bekendtskab med disse serier også, for der er nogle gode historier imellem, som jeg synes ville være en skam at gå glip af 🙂

Skærmbillede 2013-02-28 kl. 14.31.31

House er en lægeserie, hvor man følger den supergeniale læge, House, som udadtil er fuldstændig vanvittig og ved første øjekast også ret modbydelig, da han ikke interesserer sig for at være venlig overfor sine medmennesker. Men han er højt respekteret pga. hans talent og evne til at kurere og diagnosticere uhelbredelige og utænkelige sygdomme. Det er en underholdende serie pga. karaktererne, de vilde medicinske puslespil og et meget velskrevet manuskript.

Skærmbillede 2013-02-28 kl. 14.32.26

Homeland har været nomineret til en masse priser, og den har bestemt også vundet en del. Marine Sergent, Nicholas Brody, vender hjem efter otte års tortur i Irak. Og historien omhandler (i første sæson) tvivlen om, han er til at stole på. Carrie Mathison, en dreven CIA officer, mistænker han måske planlægger et terrorangreb på Amerika, og spændingen anslås allerede fra første afsnit og varer ved helt til sæsonafslutningen, hvor man finder ud af, hvad hans intentioner var.

Skærmbillede 2013-02-28 kl. 14.33.29

På grund af en politisk sammensværgelse bliver en uskyldig mand sendt i fængsel og idømt dødsstraf. Hans eneste håb er hans bror (spillet af den pæne Wentworth Miller), der gør det til sin mission bevidst at få sig selv sendt til samme fængsel for at bryde dem begge ud af fængslet. Serien ender med at tærske langhalm på temaet lidt for længe, men jeg synes serien er meget spændende, og emnet er/var originalt.

Skærmbillede 2013-02-28 kl. 14.35.57

Selvom det måske ikke er helt så “nemt” i virkeligheden at afsløre, om folk lyver, så formår Dr. Cal Lightman at gøre det til en profession at tjene penge på at aflæse kriminelle (og andre omkring ham) med det formål at fange dem i deres løgne. Serien fik ikke lov til at leve længe desværre, men jeg synes den var underholdende at følge, fordi den sætter fokus på kropssprog og mimik som den afgørende kommunikation.

Skærmbillede 2013-02-28 kl. 14.38.02

Flash Forward led samme skæbne som Lie to me, og fik ikke lov til at køre på skærmen særlig længe. Men her er virkelig tale om en spændende fortælling. Plottet er, at alle mennesker på hele jorden en dag oplever et blackout i 1 minut, hvor de ser deres fremtid. I serien følger man nogle forskellige personer, og hvordan de håndterer deres vision.

Skærmbillede 2013-02-28 kl. 14.42.08

Jeg afslutter muntert med serien om Ally McBeal. Man følger Allys dagligdagsprøvelser og modgang i livet set udelukkende fra hendes synsvinkel, og seeren får hendes personlige tanker og fantasier vist gennem overdrevne karikaturer. Det er utrolig sjovt, og man kan kun holde af hende.

This was my second review of the series I’m watching.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *