Royal College Of Art Postcard Exhibition

Skærmbillede 2013-03-05 kl. 19.45.16

Manolo Blahnik, Paul Smith og Orla Kiely har blandt andre hver skabt et stykke kunst i postkortstørrelse til at blive solgt for ca. 400 kr. ved Royal College of Arts kommende “Secret Postcard” årlige begivenhed. Besøgende skal selv få øje på postkortkunsten blandt de øvrige 2.700 postkort designet af en række studerende, professionelle kunstnere og designere, som udstilles.

Hver skitse, tegning, maleri eller skulptur underskrives på bagsiden af sin kunstner. Andre deltagere er fotograf, David Bailey, filminstruktør Mike Leigh og billedkunstneren, Julian Opie. Udstillingen starter den 14. marts på RCA i Battersea og vil blive sat til salg den 23. marts. Overskuddet vil gå til RCA’s “Fine Art Student Award Fund”, der yder finansiel bistand til nye kunstnere.

Skærmbillede 2013-03-05 kl. 19.58.01

 

Manolo Blahnik, Paul Smith and Orla Kiely have each created a postcard-sized artwork to go on sale for just £45 at the Royal College of Art’s forthcoming Secret Postcard annual event. Visitors will have to spot them among the other 2,700 postcards on display, designed by an array of students, professional artists and designers.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *