Oscarkjoleforvirring

Anne Hathaway til oscarshowet iført Prada

Anne Hathaway til oscarshowet iført Prada

Anne Hathaway har forklaret, hvorfor hun valgte at bære Prada i stedet for hendes forventede valg af Valentino på dette års Oscars røde løber. Hun havde efter sigende hørt, at en anden gæst ville bære en meget lignende kjole. Les Misérables stjernen – som gik hjem med prisen for bedste kvindelige birolle på natten – har givet en offentlig undskyldning for “enhver skuffelse forårsaget”.

Forvirringen opstod i første omgang, da Maison Valentino udsendte en erklæring kun timer før oscarshowet begyndte, som bekræftede, at Valentino havde klædt skuespillerinden i en couture kjole – samt Jennifer Aniston og Sally Field. Men da Hathaway ankom til Dolby Teater, viste det sig dog hurtigt, at hun var iført en bleg lyserød Prada-kjole.

Anne Hathaway skulle jo ellers være ret gode venner med Hr. Valentino. Han designede også hendes brudekjole, da hun giftede sig med Adam Schulman sidste år. Og parret skulle have været på skiferie med Valentino over nytåret 2012/13, så det er nok derfor, det bestemt ikke er gået medierne forbi, at hun ikke bar vennens design. Men umiddelbart har det ikke skabt splid i venskabet, så det er nok mest pressens spekulationer. En rigtig ven kan vel godt se pointen i ikke at ville ligne de andre til sådan en begivenhed 🙂 Se selv billederne herunder og vurder, om det egentlig ikke var en berettiget beslutning. Det synes jeg. Dog synes jeg, Valentino-kjolen er MEGET mere fantastisk, og jeg er sikker på, hun ville have set skønnere ud i Valentino, end hun gjorde i Prada.

Den kjole hun angiveligt skulle have haft på

Den kjole hun angiveligt skulle have haft på.

Den kjole, hun formentlig mente, lignede den for meget.

Den kjole, hun formentlig mente, lignede den for meget.

Anne Hathaway has explained why she opted to wear Prada over her expected choice of Valentino on this year’s Oscars red carpet – because another attendee was set to wear a very similar gown. The Les Misérables star – who went home with the Best Supporting Actress award on the night – issued an apology for “any disappointment caused”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *