Fin og holdbar neglelak

604 metropolitan

604 metropolitan

De koster 40 kr. og er fra Loréal. Det er de første lakker jeg har prøvet, som holder så godt! Jeg skal helt sikkert have flere i min samling med tiden, og jeg håber, de bliver ved med at holde fast i formularen og blot ændrer farverne i ny og næ, for de er virkelig gode, fine og holdbare som de er nu. Og så til den pris! Det kan jeg lide.

Jeg er også begyndt at synes ret godt om lidt “nail art”, og mange er begyndt at lave overlakker, som kan pynte lidt ekstra på neglene, og dem har jeg også fået investeret i. Både fra Loréal og Sephora.

Her er et lille udpluk af, hvilke lakker jeg har liggende i neglelaktasken:

Skærmbillede 2013-03-05 kl. 10.09.19

Fra venstre: 404 scarlet vamp, 613 blue reef, 817 saphir treasure, 916 confettis, Sephora crackle top coat, Sephora gold fever top coat.

Jeg har ikke fået prøvet den sorte crackle top coat. Jeg købte den i går til 35 kr. i Sephora. Men jeg er meget spændt på den. Den skulle krakelerer sådan, at lakken under kommer til syne gennem revnerne i lakken.

Jeg kan i hvert fald varmt anbefale lakkerne fra Loréal. De er de bedste, jeg nogensinde har prøvet. Og når lakken skal fjernes igen, bruger jeg neglelakfjerneren fra Sephora til 70 kr.

Skærmbillede 2013-03-05 kl. 09.55.18

These nail polishes cost 40 kr. and are from Loréal. I hope they continue to stick to the formula and just change the colors every now and then, because they are really good!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *