Aller-event

IMG_2408

Mange var mødt op til en aften fyldt med inspiration til garderobe og hudpleje. Aller-huset var fyldt med skønne kvinder, som alle lyttede intenst til kvinderne på scenen i den halvanden time, foredragene varede.

IMG_2415

Efter Elle-chefredaktøren, Cecilie Christiansen, kort introducerede aftens forløb kom Elles assisterende moderedaktør, Johanne Brostrøm, på scenen for at fortælle om sæsonens tendenser. Hun opdelte tendenserne i fire kategorier; havefest, simple living, sporty og asiatisk. Hun havde meget lækkert tøj med, og jeg har også taget et par billeder af mine favoritter. Hun talte ikke så længe, som jeg havde ønsket og forventet, så det var kort – men godt.

Min absolutte favorit - bomberjakke fra Inwear til 1199 kr.

Min absolutte favorit – bomberjakke fra Inwear til 1199 kr.

IMG_2431

Silkebukser fra Rützou

IMG_2433

Blazer fra Noir

IMG_2434

Bukser fra Sonia Rykiel (bukserne var meget mørkere i virkeligheden)

Da Johanne var færdig, trådte Annette Kristine Poulsen på scenen med information om tendenser inden for skønhed og pleje. Der var en masse om foryngende remedier til huden, og en afsluttende kommentar om, hvilke neglelaktendenser der er oppe i tiden. Og neglelakken skal være neutral med velplejede negle, statement, pang-farvet eller pastel-farvet (hvilke farver findes der ellers, tænker jeg). Hun var en god taler, men hendes bidrag var ikke så relevant i forhold til de unge kvinder blandt publikum.

IMG_2418IMG_2427

Annette Kristine Poulsen blev efterfulgt af smykkedesigner, Mai Manniche, som fortalte lidt om valg af smykker i forhold til ansigtsform. Hvis man har et bredt ansigt, skal man gå efter øreringe, som er dråbeformede eller lange (dog ikke hvis man har en kort hals – så skal man holde sig til korte smykker), hvis man har et smalt ansigt, så ser det godt ud med bredere øreringe. Hun fortalte om sit eget design, og hendes fascination af ædelstene. Hun havde bestemt også nogle fine smykker repræsenteret denne aften. Jeg prøvede en ring til 60.000 kr. (jeg prøvede at opføre mig cool og ikke overrasket over den høje pris, men da jeg fik prisen at vide, må jeg indrømme, at den meget hurtigt kom på plads igen). Hun understregede også, at man ikke skal være bange for mix&match – det er bare om at blande materialerne på kryds og tværs, for at få sit eget personlige look. Den idé kan jeg faktisk godt lide. Normalt er jeg en guld-pige, men jeg tror, jeg vil forsøge mig med at bryde ud af de traditionelle rammer og vove mig ud i at bære sølv og guld på samme tid.

IMG_2421

Til sidst kom Andrea Elisabeth Rudolph med sit bidrag. Hun var så oprigtig og autentisk på scenen, at man blev helt draget af hendes historie om tilblivelsen af Rudolph Care. Jeg må indrømme, at jeg var ret skeptisk til at begynde med, men hun fik mig virkelig vundet over. Det kan være et supergodt PR-stunt med hendes billeder af søde sydamerikanske arbejdere, som bliver behandlet godt og får deres børn i skole, når de arbejder for hende, hendes egen lykke og sejr da projektet lykkedes, det lækre dog kemikaliefri produkt, hun har skabt og historien om, hvordan hun fik idéen til projektet. Men ikke desto mindre virkede det sandfærdigt, og priserne blev rimelige, når man får at vide, hvad der skal til for at blot én creme bliver til. Andrea er enormt karismatisk, og alle flokkedes om hende så snart, hun trådte af scenen. Det er hun nok vant til, men jeg var overvældet og skulle bestemt ikke trænge mig på, selvom jeg synes, det kunne have været fint med et lille billede af hende up-front her til bloggen. Jeg prøvede et par af hendes produkter, men det kløede på mig – så der er nok noget natur i det, som jeg ikke tåler. Desværre. Produkterne virkede ellers gode, og min veninde, Solvejg, blev da også lidt vild med håndcremen fra serien 🙂

IMG_2423

Til slut blev publikum forkælet med super delikate tapas, vin, chokolade og goodiebags med tonerne fra Panamah. Det var en god aften. Det var begrænset, hvor meget ny viden, jeg fik. Men det var et vellykket event, som jeg bestemt kunne finde på at deltage i igen.

IMG_2413

IMG_2437

IMG_2426

Se en lille video fra eventen her.

Some pictures from the Aller-event last thursday.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *