& other Stories

Skærmbillede 2013-02-18 kl. 22.14.26

 

Fredag d. 8. marts kl. 13 sker det. H&M’s nye mærke ‘& other Stories’ bliver tilgængeligt for offentligheden – butikken åbner “in real life” i London på Regent Street, men det bliver også muligt at handle i deres webshop på samme tidspunkt.

Jeg mistænker, at siden vil blive stormet, så måske det bliver vanskeligt at komme igennem. Mærket er tilsyneladende langt mere hypet, end jeg først troede. Jeg må erkende, at jeg faktisk selv var en del bagud med bekendtskabet. Det var min kære veninde, Josefine, som fortalte mig om det i sidste uge – og dét måtte jeg jo undersøge nærmere, og jeg er altså kommet frem til, at lanceringen sker d. 8. marts. Det sker fra London kl. 12, hvilket jo så må betyde, at vi får adgang til herlighederne kl. 13 🙂 Jeg skal i hvert fald have undersøgt sagerne, når vi får mulighed for det på www.stories.com

Mærket skulle være lidt mere eksklusivt, end det vi ellers kender fra H&M, men stadig til overkommelige priser. Det kan næsten kun blive godt.

H&M has set a date for its & Other Stories London shop opening – 12pm on Friday March 8. The store will be housed at 256-258 Regent Street in a listed building with a second entrance on Argyll Street. Their online store will launch on the same day.

2 tanker om "& other Stories"

  1. Solvejg Nielsen

    Jeg glæder mig også super meget til det åbner, det bliver spændende! Og så har jeg altså læst mig frem til, at vi er så heldige, at der kommer en butik i Danmark også, nemlig et sted på strøget i løbet af marts måned. – så det håber jeg er sandt 😉

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *