Designer for Disney

Alber Elbaz fra Lanvin har før designet tøj til Disney-figurene, og gør tilsyneladende succesen efter i år. Disneyland Paris fylder 20 år, og i den anledning har Alber Elbaz designet en blå neopren kjole dækket i glitrende dekorationer til Minnie Mouse. Det lyder spændende, og jeg glæder mig til at se, hvordan kreationen tager sig ud, når et billede på et tidspunkt bliver offentliggjort. Indtil videre har jeg fundet disse billeder fra sidste gang, Elbaz designede for Disney.

 Skærmbillede 2013-02-12 kl. 20.05.32Skærmbillede 2013-02-12 kl. 20.06.17

Skærmbillede 2013-02-12 kl. 20.06.31

Alber Elbaz from Lanvin has previously designed clothes for the Disney Figures, and apparently he repeats the success this year. Alber Elbaz has designed a blue neoprene dress covered in glittering decorations for Minnie Mouse. It sounds exciting, and I’m excited to see how the creation looks when an image meets the public. For now I have found these pictures from last time, Elbaz designed for Disney.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *