National Doodle Day

“Do a doodle, donate a pound” – Det er et engelsk fænomen, men jeg synes, det er så fint, at jeg vil dele det med jer. National Doodle Day er en dag, hvor et antal kendte mennesker tegner en tegning til et velgørende formål. Denne gang går pengene til mennesker ramt af epilepsi.

De kendte mennesker deltager samtidig også selv i konkurrencen om prisen for årets bedste tegning. Fænomenet finder sted en gang årligt, og er nu på sit tiende år.

Man kan byde på tegningerne på e-bay her. Pengene går som sagt til et godt formål, så hvis en af tegningerne vækker interesse, eller man bare gerne vil støtte formålet, så er det da bare om at komme til tasterne 😉 Man kan byde indtil d. 17. februar.

Joanna Lumley

Joanna Lumley

Ben de Lisi

Ben de Lisi

Holly Fulton

Holly Fulton

Mary Berry

Mary Berry

Louis Smith

Louis Smith

Bonnie Whight

Bonnie Whight

Sir Ian McKellan

Sir Ian McKellan

(Dette billede minder mig sådan om oliemaleriet, “Fiskeren” 😀 )

Rita Ora

Rita Ora

Sophie Dahl

Sophie Dahl

Tess Daly

Tess Daly

Designer Holly Fulton, Vogue cover girl Sophie Dahl and Harry Potter actress Bonnie Wright are among the high-profile names in the worlds of fashion and film to take part in this year’s National Doodle Day – to raise money for Epilepsy Action. The stars have put pen to paper to each create a one-off sketch that to be auctioned on eBay.

4 tanker om "National Doodle Day"

  1. Solvejg

    Det er egentlig et rigtig fint koncept! Jeg kan godt lide fiskeren, eller hvad han nu er; manden med piben i munden 🙂

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *