Begyndelsen

Nu kaster jeg mig ud i det. Det bliver vel aldrig værre end, at det skulle ske, at ingen læser, det jeg skriver – og i så tilfælde, så er der jo ingen skade hændt 🙂 Jeg starter hermed min blog, og deler et lille tip med alle jer, som måtte være mode- og skønhedsinteresserede ligesom mig.

Aller-event

 http://www.elle.dk/Mode/Nyheder/2013/Januar/Aller-event-kvinder-2013.aspx 

Det er et event åbent for alle, men tilmelding er påkrævet, og tilmeldingen er bindende. Jeg har bestemt tænkt mig selv at deltage. Jeg tror, det bliver hyggeligt – om ikke andet så følger der en gratis goodiebag med, og dét kan man vel altid bruge 😉

 

An event for women who live in Copenhagen

 

2 tanker om "Begyndelsen"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *